Rudbeck, Sollentuna kommun, söker

Orienteringstränare

 

Rudbeck kommer from augusti 2019 att erbjuda Nationell Idrottsutbildning( NIU) inom orientering. Vi kommer att ha möjlighet att ta in 10 elever per år.

 

Vi söker nu en orienteringstränare som tillsammans med rektor och tränarna på löpargymnasiet ska bygga upp orienteringsinriktningen på skolan. På löpargymnasiet har vi elever inom friidrottens alla grenar samt riksintag för medel och långdistanslöpare.

Vem är Du som vi söker?

  • Du har ett stort engagemang och intresse för att träna ungdomar på elitnivå.

 

  • Du ska vilja bidra till att ge dem förutsättningar för en långsiktig elitidrottssatsning.

 

  • Du har goda erfarenheter av att träna uthållighetsidrott och specifikt orientering.

 

  • Du har tränarutbildning eller annan liknande utbildning

 

  • Du har erfarenhet av orientering på elitnivå

 

En viktig del i arbetet är att kunna medverka vid orienteringsträning. Du ska kunna följa upp och utveckla elevernas orienteringsteknik b.la via "skuggning". Skuggning innebär att på plats i skogen springa tillsammans med eleverna. Då eleverna är elitjuniorer är tempot högt i skogen.

Du kommer att träna eleverna inom ramen för kurser inom specialidrottsämnet. Inom ramen för tränartjänsten kommer det även ingå andra arbetsuppgifter som ex: antagning, tester och marknadsföring kopplade till verksamheten.

Våran verksamhetsidé är att en del av träningen bedrivs tillsammans med elever på löpargymnasiet.

Tjänsten är från start en tillsvidareanställning  på 10-20% men kommer att öka succesivt. Under förutsättning att vi får elever kommer tjänsten från aug 2019 vara på ca 50% och från aug 2020 på 100%.

För frågor kontakta rektor Ola Lagerström, 08- 5792 1837 eller verksamhetsansvarig Urban Aruhn, 08-5792 2483

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti 2018 .

Kontaktpersoner:
Ola Lagerström, rektor
tfn: 0857921837
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Företagets hemsida:
http://www.rudbeck.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!